Na de studie van Ytong doen we het volledige gamma van Ytong, dit zijn zowel binnenmuren, massieve woningbouw, klassieke spouwmuren met eventueel bijkomende isolatie. Dit alles geplaatst volgens de regels der Ytong-kunst en met certificaat als erkend plaatser.

 

Voor nieuwbouwwerken kunnen wij werken in alle stijlen . Traditioneel, pastorie, modern, villa, bel-etage, hoeve… Alles volgens de wensen van de klant en de plannen van de architect.

 

Verweken van oude materialen, hieronder valt zowel het herbruiken van bakstenen als het terug gebruiken van houten balken en natuurconsoles, Doornikse steen en blauwsteen.

 

Siermetselwerken komen terug in de verschillende bouwstijlen en kunnen van alles zijn. Voorbeelden onder andere gevel vlechtingen, kruisverband, kettingverband, wild verband, visgraat, draaiende pilasters, steunberen… dit alles maakt dat het metselwerk er mooi uitziet en volgens de tekeningen van de architect. Ook overspanningen in boogvormen behoren tot onze specialiteiten.

 

Aanpassen draagconstructies : Het plaatsen van I- en H-profielen voor aanpassen openingen en ondersteuningen, terrassen…